Szkolna stołówka (jadłospis, opłaty za wyżywienie)
J A D Ł O S P I S
|
Śniadanie |
Zupa |
II danie |
Deser |
Alergeny |
Poniedziałek 09.01.2023
|
Kajzerki z polędwicą, pomidor, herbata 250ml |
Ogórkowa 250ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie |
Makaron spaghetti z sosem bolonese 300g |
Kompot 200ml, pomarańcza 1 szt
|
Gluten pszenny żytni, jęczmienny seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana,) |
Wtorek 10.01.2023
|
Kajzerki z serem żółtym, ogórek, herbata 250ml |
Krupnik ryżowy 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie |
Ziemniaki 150g, Bigos 300g |
Kompot 200ml, Banan 1 szt.
|
Gluten pszenny żytni, jęczmienny seler, sezam, mleko krowie (masło, ser,)
|
Środa 11.01.2023
|
Płatki kukurydziane na mleku 300ml |
Żurek z jajkiem 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Risotto z indykiem i warzywami 300g
|
Kompot 200ml, jabłko 1 szt
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana,) jajka |
Czwartek 12.01.2023
|
Kajzerki z dżemem/ miodem , kakao 250 ml |
Kalafiorowa 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ziemniaki 150g, klops z mięsa drobiowego 150g, sałatka z kapusty pekińskiej i papryki 150g |
Kompot 200ml,
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana,) jajka |
Piątek 13.01.2023
|
Kajzerki z serkiem białym ,rzodkiewka Herbata 250 ml |
Fasolowa 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ziemniaki 150g, filet z morszczuka/ paluszki z fileta 150g, surówka z kapusty kiszonej 150g |
Kompot 200ml, jabłko 1 szt
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana,) Jajka, ryba |
O G Ł O S Z E N I E
Ceny posiłków w styczniu wynoszą:
Uczniowie 88,00 zł
Zerówka 104,50 zł
Nauczyciele 132,00 zł
Wpłat należy dokonywać w dniach 02.01 -04.01.2023
Osobiście lub na konto bankowe
Nr konta bankowego:
81 1020 5356 0000 1102 0156 1257
Cena 1 obiadu dla ucznia wynosi 8 zł, ( zerówka -9,50 )
Cena 1 obiadu dla nauczycieli wynosi 12 zł
Należy podać: imię i nazwisko dziecka, klasę oraz miesiąc którego wpłata dotyczy.
Przy wpłatach należy uwzględnić wszystkie zgłoszone wrześniowe nieobecności dziecka.
Adres mailowy do korespondencji intendentsp3@onet.pl
Przy pobieraniu karty obiadowej dziecko musi okazać dowód wpłaty.
Nieobecność dziecka należy zgłaszać z jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 1400, a w wyjątkowych sytuacjach dnia bieżącego do godziny 800. Zgłoszeń nieobecności należy dokonywać telefonicznie pod numerem telefonu 688 03 37, lub przez wychowawcę.
Warunkiem dokonania odpisu jest wcześniejsze zgłoszenie nieobecności ucznia.Koszt niewykorzystanych ( zgłoszonych) posiłków będzie odliczony przy opłacie na następny miesiąc.