Szkolna stołówka (jadłospis, opłaty za wyżywienie)
J A D Ł O S P I S
|
Śniadanie |
Zupa |
II danie |
Deser |
Alergeny |
Poniedziałek 27.11.2023
|
Kajzerki z polędwicą, pomidor, ogórek, papryka szczypiorek, |
Jarzynowa 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Makaron spaghetti z sosem bolonese 300g |
Kompot 200ml, jabłko 1 szt. |
Seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana,)
|
Wtorek 28.11.2023
|
Kajzerki z pasztetem, pomidor, papryka |
Rosół z makaronem 250 ml
|
Ziemniaki 150g, Udka pieczone150g Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i papryki 150g |
Kompot 200ml,
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana),
|
Środa 29.11.2023
|
Kajzerki z serem żółtym, pomidor, ogórek, papryka szczypiorek, |
Z lanymi kluskami 250ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ziemniaki 150g, indyk z warzywami 150g, sos jogurtowy 150g |
Kompot 200ml,
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana, jogurt), jajka
|
Czwartek 30.11.2023
|
Kajzerki z serkiem białym, rzodkiewka szczypiorek, |
Brokułowa 250ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ziemniaki 150g, kotleciki mięsno - ryżowe 150g, surówka z pora, marchewki i jabłka150g |
Kompot 200ml,
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana), jajka
|
Piątek 01.12.2023
|
Płatki kukurydziane na mleku 300ml |
Pieczarkowa z makaronem 250ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ryż zapiekany z jabłkami i śmietaną 300g |
Kompot 200ml, Banan 1 szt
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło) |
Wpłat należy dokonywać w dniach 02.11 -07.11.2023
osobiście lub na konto bankowe.
Nr konta bankowego:
81 1020 5356 0000 1102 0156 1257
Cena 1 obiadu dla ucznia wynosi 8 zł ( zerówka -9,50 )
Cena 1 obiadu dla nauczycieli wynosi 12 zł
Należy podać: imię i nazwisko dziecka, klasę oraz miesiąc którego wpłata dotyczy.
Przy wpłatach należy uwzględnić wszystkie zgłoszone wrześniowe nieobecności dziecka.
Adres mailowy do korespondencji intendentsp3@onet.pl
Przy pobieraniu karty obiadowej dziecko musi okazać dowód wpłaty.
Nieobecność dziecka należy zgłaszać z jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 1400, a w wyjątkowych sytuacjach dnia bieżącego do godziny 800. Zgłoszeń nieobecności należy dokonywać telefonicznie pod numerem telefonu 688 03 37, lub przez wychowawcę.
Warunkiem dokonania odpisu jest wcześniejsze zgłoszenie nieobecności ucznia.Koszt niewykorzystanych ( zgłoszonych) posiłków będzie odliczony przy opłacie na następny miesiąc.