Szkolna stołówka (jadłospis, opłaty za wyżywienie)
J A D Ł O S P I S
|
Śniadanie |
Zupa |
II danie |
Deser |
Alergeny |
Poniedziałek 15.04.2024
|
Kajzerki z polędwicą, pomidor, papryka |
Ogórkowa 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ryż z sosem słodko kwaśnym i indykiem 300g |
Kompot 200ml, Soczek 1 szt |
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana)
|
Wtorek 16.04.2024
|
Kajzerki z pasztetem, pomidor, ogórek, papryka szczypiorek, |
Kalafiorowa 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ziemniaki 150g Karkówka pieczona w sosie 150g, Surówka z marchewki i selera 150g |
Kompot 200ml,
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana) |
Środa 17.04.2024
|
Kajzerki z serem żółtym rzodkiewka, szczypior |
Krupnik ryżowy 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Ziemniaki 150g, kotlet schabowy150g, fasolka szparagowa 150g
|
Kompot 200ml,
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło), jajka |
Czwartek 18.04.2024
|
Płatki kukurydziane na mleku 300g |
Z lanymi kluskami 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Kaszotto z indykiem i warzywami 300g |
Kompot 200ml, Banan 1 szt
|
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, śmietana), jajka |
Piątek 19.04.2024
|
Kajzerki z serkiem białym Rzodkiewka, szczypior |
Kapuśniak z grochem 250 ml pieczywo mieszane pszenno-żytnie
|
Racuchy z dżemem 100 % owoców 300g
|
Kompot 200ml, owoce |
Gluten pszenny żytni, seler, sezam, mleko krowie (masło, ser,) jajka |
O G Ł O S Z E N I E
Ceny posiłków w kwietniu wynoszą:
Uczniowie 160,00 zł
Zerówka 190,00zł
Nauczyciele 240,00 zł
Wpłat należy dokonywać w dniach 03.04 -05.04.2024 na konto bankowe lub u intendentki w formie gotówkowej.
Nr konta bankowego:
81 1020 5356 0000 1102 0156 1257
Cena 1 obiadu dla ucznia wynosi 8 zł (zerówka 9,50 zł)
Cena 1 obiadu dla nauczycieli wynosi 12 zł
Przy wpłatach kwietniowych należy uwzględnić wszelkie zgłoszone marcowe nieobecności dzieci.
Adres mailowy do korespondencji intendentsp3@onet.pl
Przy pobieraniu karty obiadowej dziecko musi okazać dowód wpłaty.
Nieobecność dziecka należy zgłaszać z jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 1400, a w wyjątkowych sytuacjach dnia bieżącego do godziny 800. Zgłoszeń nieobecności należy dokonywać telefonicznie pod numerem telefonu 688 03 37 lub przez wychowawcę.
Warunkiem dokonania odpisu jest wcześniejsze zgłoszenie nieobecności ucznia.Koszt niewykorzystanych ( zgłoszonych) posiłków będzie odliczony przy opłacie na następny miesiąc.